website
website

Website (Opgebouwd in Wordpress)

Een online visitekaartje voor uw onderneming. De focus ligt op het ontwerpen van een doeltreffende website met het oog op de doelgroep. Een website moet de doelgroep overtuigen en inspireren. Laat een goede en professionele indruk achter bij de klant en vergroot de kans op zaken doen!

De Website wordt opgebouwd in het CMS Systeem Wordpress (beheer van de website). Profiteer van deze exclusieve actie t/m zaterdag 8 oktober 2016. Voor meer informatie over deze actie kan u contact opnemen met behulp van onderstaand contactformulier of bel naar 0546-579497. 

website
website

Visitekaartjes (500 st.)

Bent u in het bezit of begint u met het opzetten van een onderneming? Dan kan u niet op pad zonder uw contactgegevens professioneel achter te laten. Ondanks het huidige digitale tijdperk blijven visitekaartjes stevig standhouden. U geeft niet alleen uw contactgegevens door, maar ook het gevoel van uw onderneming d.m.v. de juiste huisstijl.

Met deze actie heeft u 500 visitekaartjes voor slechts €20,-. U dient wel zelf het ontwerp aan te leveren. Heeft u geen ontwerp maar wel interesse in deze actie? Dan kan u contact opnemen via onderstaand contactformulier of bellen naar 0546-579497 om te bespreken welke mogelijkheden er zijn met betrekking tot het ontwerp! Profiteer van deze actie t/m zaterdag 8 oktober 2016.

website
website

Flyers (1000 st.)

Om een dienst uit te voeren of het verkopen van producten, dient een onderneming in contact te komen met de doelgroep. Hoewel iedereen online te vinden is, kan offline adverteren een goede slag slaan bij de doelgroep. Flyers hebben een groot bereik qua doelgroep, maar met de juiste huisstijl brengt u uw onderneming beter in beeld!

De 1.000 flyers worden dubbelzijdig bedrukt en hebben een A4 formaat. U dient wel zelf het ontwerp aan te leveren. Heeft u geen ontwerp maar wel interesse in deze actie? Dan kan u contact opnemen via onderstaand contactformulier of bellen naar 0546-579497 om te bespreken welke mogelijkheden er zijn met betrekking tot het ontwerp! Profiteer van deze actie t/m zaterdag 8 oktober 2016.