Internet Webprodie

Maatwerk van websites en webshops

Websites

Een website is een zeer belangrijk instrument en bij heel veel bedrijven een onderdeel van de marketingstrategie. Daarom dient er goed naar de website te worden gekeken. Past de stijl nog wel bij deze tijd of bij uw bedrijf. Wij hebben hiervoor de specialisten in huis die dit samen met u gaan onderzoeken. Vindbaarheid in Google is hierbij enorm belangrijk. Onze software is zeer eenvoudig in gebruik en voldoet aan de eisen die Google stelt. Nieuw is dat wij nu ook parallax websites bouwen.

 

Webshops

Een goede webshop is doordacht en moet de bezoeker aansporen tot een aankoop. Design en intelligentie van de webshop zijn hierbij enorm belangrijk. Daarnaast moet de webshop eenvoudig in gebruik zijn en moeten aanbiedingen helder worden gecommuniceerd. Daar waar de meeste bezoekers afhaken bij een aankoop bedenken wij oplossingen zodat de klant niet gehinderd wordt in zijn aankoop. Alle stappen en processen daar hebben wij over nagedacht. Kortom wilt u een webshop die wel omzet geeft? Bel ons dan.

Websites

Wij maken websites op maat!

Website laten maken

Een website is tegenwoordig meer dan een zomaar een template op internet zetten. Voor een goede website komt nogal wat bij kijken. Wie is uw doelgroep hoe wil deze doelgroep benaderd worden? Wij helpen u hiermee om een website te bouwen de resultaat oplevert.

Een website laten maken in uw huisstijl

Samen met u maken wij een opvallende website in uw huisstijl. Op deze manier krijgen uw bezoekers een goede impressie van uw bedrijf. Wanneer bezoekers uw website interessant vinden kan dit aanzienlijk bijdragen aan uw omzet. Webprodie is het bedrijf dat geheel op maat een website ontwerpt die voorziet in al uw wensen.

Hoe gaan wij te werk?

Een website bouwen kunnen velen, maar een goede website? Wat is nu een goede website? Een goede website is een website waar over na is gedacht. Een goede voorbereiding bestaat uit het bedenken wie uw klanten zijn en op welke doelgroep u zich wilt richten. Webprodie gebruikt altijd een uitgebreid stappenplan om tot een goede website te komen, die naadloos aansluit op wat u onder de aandacht wilt brengen. Natuurlijk is een goede ranking in Google hiervoor ook van belang. Samen met u zorgen wij voor een website die voldoet aan al uw verwachtingen.
Wij hebben een eigen CMS (Content Management Systeem) ontwikkeld zodat u zelf zeer eenvoudig de website kunt beheren. Ons CMS heeft nagenoeg geen beperkingen en wij kunnen zelfs een maatwerk website bouwen in ons CMS. Ons CMS is opgebouwd naar de richtlijnen van Google, waardoor u goed vindbaar zult zijn.

Vindbaarheid

Een website is erg belangrijk voor elk bedrijf maar wordt uw website wel gevonden? Elk reclamebureau of webbouwer geeft aan dit te kunnen.

Wij onderscheiden ons hierin. Wij kunnen u aantoonbare resultaten laten zien dat onze website wel gevonden worden zonder te adverteren in Google. Google adwords zijn betalende advertenties in de zoekresultaten van Google waar u stevig voor moet betalen. Ons doel is dat uw website in de niet betalende resulaten juist vindbaar wordt! Hoe wij dit doen? Bel ons!

Bekijk hier hoe eenvoudig het CMS werkt!

Responsive design

Een responsive design voor uw website of webshop is zeer belangrijk. Is uw website klaar voor de toekomst? Responsive webdesign betekend dat uw website geschikt is voor elk mobiel apparaat zoals een mobiele telefoon en tablet.

Statistieken meten is weten

Komen er bezoekers op uw website? Hoeveel hoe lang wat doen deze bezoekers? Lees hier alles over onze statistieken.


     

      

       

Webshops

Wij maken websites op maat!

Onze Webshops

Aangezien de online consumentenbestedingen blijven toenemen is een webshop vandaag de dag geen overbodige luxe. Webprodie bouwt webshops die overzichtelijk zijn en goed vindbaar zullen zijn voor uw (potentiƫle) klanten. U bepaalt zelf de vormgeving en het uiterlijk van uw webshop. Door onze intensieve samenwerking met diverse reclamebureaus zijn wij in staat om voor u een webshop te ontwerpen die voldoet aan al uw eisen. Ook kunt u door middel van ons gebruiksvriendelijke systeem zelf uw webshop bewerken en deze zo altijd up to date houden. Bovendien helpen wij u bij het besparen van tijd en werkzaamheden door uw website te koppelen aan diverse boekhoud pakketten.

   

Speciale wensen?

Naast al deze functies en mogelijkheden kunnen wij u nog veel meer handige functies bieden. Ook wanneer u speciale wensen heeft, of een nieuwe module wilt laten ontwikkelen kunt u bij ons terecht. Door onze jarenlange ervaring en kennis op het gebied van webshops kunnen wij naar uw volle tevredenheid een passende webshop in uw huisstijl bouwen.

    

Handige modules voor webshops

Bij zowel websites als webshops biedt Webprodie haar klanten verschillende modules die geplaatst kunnen worden in een website of webshop. Door het toepassen van verschillende modules kunt u een groter aantal (potentiƫle) klanten naar uw webshop leiden en ze motiveren om tot koop over te gaan. Modules die wij onder meer voor u kunnen plaatsen:

Zoekmachine vriendelijk CMS   
Prijsvergelijkers
ZoekfunctiesTell-a-friend
VoorraadbeheerCadeaubon
Productopties module
Mailing systeem
Klanten inlog
Social Media
KlantenbeheerNieuwsbrief
Inzien van statistieken
Ranking
StaffelkortingBezoekers per pagina
ReviewsWebshop koppelen aan iDeal
AccountviewKorte betaal invulvelden
Videomodule 
     

     

     

     

      

      Onze klanten

Wij werken onder andere voor:


Roc mondriaan
Dasko
Jobtrans
Menskracht7
Profimex
Roc van Twente
van Goor en Schuurman