Koppeling tussen webshop en Afas

Webprodie ontwikkelt webshops waar al het werk wat betreft administratieve rompslomp eenvoudig wordt opgelost. Het neemt veel tijd in beslag om alle administratie op een juiste gestructureerde manier te verwerken. Wij begrijpen dat u hier als ondernemer zo min mogelijk tijd aan kwijt wilt zijn.

Alles up-to-date

Webprodie heeft met succes een koppeling gerealiseerd tussen het boekhoudprogramma Afas en webshops. Deze koppeling zorgt ervoor dat u als ondernemer geen extra tijd kwijt bent aan boekhoudkundige zaken. Tevens hoeft u maar op één locatie te zorgen dat alles up-to-date is. Kortom, dit is de oplossing waarmee u geld en wat nog veel belangrijker is, tijd bespaart! Met het Afas systeem heeft u meer plezier van uw webshop.

Afas connector

Afas is een enorm uitgebreid programma waar u door middel van een Afas connector een connectie kunt maken tussen uw webwinkel en het boekhoudprogramma. Deze koppeling zorgt voor structuur in uw organisatie en boekhouding en alles wordt elektronisch geregeld.

Partner Afas

Webprodie is trots op deze prestatie en is één van de twee bedrijven die deze koppeling tot stand heeft gebracht. Webprodie is daarom dan ook niet voor niets certified interface van Afas.

 
 

Onze klanten

Wij werken onder andere voor:


Roc mondriaan
Dasko
Jobtrans
Menskracht7
Profimex
Roc van Twente
van Goor en Schuurman