Responsive nieuwsbrief

Nieuwsbrieven die in uw huisstijl ook goed op de mobiel getoond worden! Een digitale nieuwsbrief versturen is één van de eenvoudigste manieren om contact te onderhouden met een doelgroep. Een andere mogelijkheid is een dienst/product onder de aandacht brengen. Een digitale nieuwsbrief is zeer snel en eenvoudig in te zetten. Binnen enkele minuten is uw nieuwsbrief verstuurd naar honderden of honderdduizenden ontvangers.

Tegenwoordig worden steeds meer websites responsive (mee-schalend naar mobiel). De reden hier van is dat steeds meer mensen de mobiel gebruiken i.p.v. de computer. Een nieuwsbrief wordt daarom ook vaak geopend op mobiel en/of tablet. Om hier in mee te gaan, bouwen wij nu responsive nieuwsbrieven. Digitale nieuwsbrieven op smarthphones worden relatief snel geopend en gelezen.

Meetbare resultaten

Bij een papieren nieuwsbrief weet u nooit zeker hoeveel mensen hem daadwerkelijk lezen. Bij een digitale nieuwsbrief kunt u dit volledig automatisch bijhouden. Op basis van de resultaten kunt u de digitale nieuwsbrief optimaliseren aan de hand van de interesses van de lezers.

Altijd actueel

Een digitale nieuwsbrief opstellen en versturen is tijdbesparend. U kan ook altijd de klanten voorzien van de meest actuele informatie. Een folder brengt hogere kosten met zich mee en zal niet aangepast kunnen worden naar de meest actuele informatie wat u te melden heeft.

Timing versturen

Een digitale nieuwsbrief kun u zelf inplannen en bepalen wanneer de lezers de nieuwsbrief ontvangen. Dit kan grote invloed hebben op het benaderen van de doelgroep. Is uw doelgroep makkelijker te bereiken rond etenstijd? Dan wordt de nieuwsbrief rond die tijd gestuurd.

 

Onze klanten

Wij werken onder andere voor:


Roc mondriaan
Dasko
Jobtrans
Menskracht7
Profimex
Roc van Twente
van Goor en Schuurman