Software van Webprodie

Software die aansluit bij uw behoeften

U wilt de dingen doen die voor u belangrijk zijn. Zo hebben wij onze software opgebouwd. Ballast en overtollige zaken laten wij buiten onze software zodat de software doet wat het moet doen. De software die wij ontwikkelen zit in de cloud zodat u overal toegang hebt. Vanzelfsprekend is alles door en door beveiligd zodat uw data veilig is. Onze software heeft als taak dat het tijdsbesparend is en eenvoudig in gebruik.

Bekijk deze dienst

CAS (Cursisten administratie software)

U wilt grip en overzicht in uw cursisten bestand? Dan is het CAS de software die u moet hebben. Ook hier geldt weer geen overbodige handelingen maar het systeem doet waarvoor het gemaakt is. Diverse kleine en grote organisaties werken inmiddels met deze software. Het bespaart u veel tijd en u heeft het pakket razendsnel terug verdient. Bent u benieuwd wat het CAS voor u kan opleveren?

Bekijk deze dienst

CRM (Content relationship manager)

Op zoek naar een CRM dat wel werkt en wat u veel tijd bespaart? Wij hebben een eigen CRM ontwikkeld die simpel is en waar alle functionaliteiten ingebouwd zijn. Ons CRM blijkt uit in eenvoud maar waar alle denkbare functies inzitten. Heeft u een wens? Onze programmeurs kunnen het pakket compleet voor op maat bouwen zodat u nog meer rendement kunt behalen.

Bekijk deze dienst

Live assist

Meer omzet door live en direct te communiceren met de bezoekers op uw website of webshop. Met onze live assist module kunt u zien hoe lang een bezoeker op uw website rondkijkt. Het is tevens mogelijk een melding te krijgen wanneer een bezoker een bepaalde tijd een pagina of product bekijkt. Hierdoor kunt u de bezoeker aanspreken, overtuigen en voorzien van de gewenste informatie.

Bekijk deze dienst

Intranet & Extranet

Is intranet een passende oplossingen binnen uw organisatie? Wilt u een afgesloten netwerk voor uw personeel of klanten? Wij maken voor u een intranet of extranet op maat. Een belangrijk onderdeel van het intra of extranet is het vooraf goed in kaart brengen van wat u wilt communiceren. Webprodie heeft uitgebreide kennis op dit vakgebied en begeleidt u hier graag bij.

Bekijk deze dienst

Kledingmanagementsysteem

De tool voor de bedrijfskledingbranche is ons Kledingmanagement systeem. Het KMS is speciaal ontwikkeld voor de bedrijfskledingbranche. Met dit systeem loggen werknemers van grote bedrijven en organisaties in en bestellen de door de directie vastgestelde bedrijfkleding.

Door deze oplossing bespaart uw klant veel tijd en geld en bovendien heeft zij hier geen onnodig werk mee. Wij ontzorgen van A tot Z.

Bekijk deze dienst

CRM

Custom relation manager

CRM systemen

CRM staat voor Customer Relation Manager en is online software waarmee u relaties kunt beheren. Customer relation manager wordt soms ook wel klanten relatie beheer of een verkoopsysteem genoemd. Een CRM systeem is een oplossing waarmee u alles snel en eenvoudig inzichtelijk hebt. Inmiddels wordt het CRM systeem gebruikt door een groot aantal klanten van Webprodie. Wilt u weten welke klanten dit zijn en graag hun reacties weten? Neem dan contact met ons op.

Meer weten?

Wilt u ook graag eenvoudig en overzichtelijk uw relaties beheren met een goed CRM systeem? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie over onze CRM systemen. Wij voorzien u graag van een antwoord op al uw vragen en kunnen u een aantal voorbeelden laten zien. Heeft u speciale wensen die u graag wilt laten realiseren? Ook dan kan Webprodie u uitstekend van dienst zijn.

Wat kunt u zoal met het CRM systeem?


Beheren van bedrijven en contactpersonen          Orders verwerken
Project beheerFacturatie
Producten invoerenCorrespondentie bijhouden
Offertes makenOmzet statistieken inzien     

     

     

CAS

Cursus administratie systeem

Het cursus administratie systeem

Bent u op zoek naar een overzichtelijk en eenvoudig te gebruiken systeem voor de registratie van cursussen of opleidingen? Dan heeft Webprodie de oplossing voor u. Wij hebben een geautomatiseerd cursus registratie systeem (CRS) ontwikkeld waardoor u efficiënter kunt werken.

Online Brochure

Bekijk hier onze online brochure van het cursus administratie systeem.

Is het iets voor u?

Wanneer u geen actueel cursisten bestand hebt waarin u alle informatie kunt vinden en vermelden, u problemen heeft met het indelen van cursusdata of niet eenvoudig uitnodigingen kunt versturen is het cursus registratie systeem van Webprodie iets voor u. Neem contact met ons op voor meer informatie of voorbeelden en vraag een offerte aan.

De mogelijkheden van ons CAS

Ons cursus registratie systeem is voorzien van vele mogelijkheden, waaronder:

     

    

Vast invoeren van cursussen of opleidingen Automatisch bijwerken van vervaldata van cursus
Invoeren van bedrijfsgegevens Geldigheidsduur van cursus instellen
Invoeren van cursisten Examendata invoeren
Eenvoudig personeelsbestanden van bedrijven invoeren      Optie voor versneld invoeren van cursussen
Automatische herinneringen voor verlopen licenties Invoeren van lesmateriaal prijzen
Aanmelden via formulier op de website Invoeren van examenprijzen
Optie voor online betalen Prijzen van modules splitsen
Uitnodigingen afdrukken en versturen Afwijkende examendata instellen
Indelen van cursisten Archief en historie eenvoudig inzien
Presentielijsten afdrukken Prestaties van cursisten inzien
Modules los te koppelen van cursus Mogelijkheid om in te loggen en de resultaten van cursisten in te zien
Punten registratie systeem Handige koppeling met diverse boekhoudprogramma’s is mogelijk
Cursus locatie in te stellen per cursus sessie

CMS


Content management systeem

Wat is een CMS?

CMS staat voor Content Management Systeem. Het is een softwareprogramma waarmee u zelf uw website kunt beheren. Webprodie heeft haar eigen Content Management Systemen ontwikkeld, een standaard CMS en een geavanceerd CMS. Met ons geavanceerde CMS wordt uw website geoptimaliseerd en daarmee uitstekend vindbaar. Het CMS van Webprodie is uiterst gebruiksvriendelijk, waarvoor geen technische kennis vereist is. Een duidelijke handleiding en onze video hulp zorgen ervoor dat u eenvoudig uw website kunt beheren.

Beschikken over en goed vindbare website?

Om meer bezoekers te genereren op uw website of uw webshop is zoekmachineoptimalisatie de oplossing. Wanneer u het CMS van Webprodie gebruikt wordt u beter vindbaar in de zoekmachines. Heeft u interesse in ons zoekmachinevriendelijke CMS? Neem dan contact met ons op. Wij voorzien u graag van een goed advies en oplossingen op maat.

Wat kunt u zoal met het CRM systeem?

Webprodie heeft speciaal voor haar zoekmachinevriendelijke CMS een aantal modules ontwikkeld die gekoppeld kunnen worden aan het CMS. U kunt kiezen om het CMS uit te breiden met:

     

WebshopFotoalbum
Bestel module
Personeelspagina
Sitemap voor betere vindbaarheid in GoogleFacebook CMS
FormulierenLive chat module om te communiceren met uw bezoekers
Talen module
Reserveringssysteem
Mailingsysteem nieuwsbrieven versturenNieuws module
Gebruikersbeheer meerdere gebruikers die aan de website werken            Projecten module
Inzien van statistieken via Google Analytics

Live Assist

Live Assist

Op zoek naar een manier om meer klanten aan u te binden door als beheerder te communiceren met bezoekers van uw website of webshop? Dan heeft Webprodie de passende oplossing voor u. Voor websites en webshops hebben wij de Live Assist module ontwikkeld. Op deze manier kunt u als beheerder contact leggen met elke bezoeker die op uw website of webshop komt.

Een persoonlijke benadering

Bent u voor een persoonlijke benadering van uw bezoekers en wilt u uw potentiële klanten optimaal ondersteunen? Kies dan voor de Live Assist module van Webprodie. Wij kunnen onze Live Assist in uw bestaande website of webshop bouwen of voor u een geheel nieuwe website of webshop bouwen. Neem contact met ons op en vraag vrijblijvend een offerte aan.

De mogelijkheden

Met de Live Assist van Webprodie maakt u nieuwe klanten van uw bezoekers. Door de Live Assist te laten plaatsen op uw website of in uw webshop kunt u uw klanten een optimale (technische) ondersteuning bieden. U kunt zelf bezoekers benaderen, waardoor u bezoekers net dat beetje extra kunt stimuleren om tot koop over te gaan of om een afspraak te maken. Bij Webprodie is alles mogelijk. U kunt hierbij denken aan een Facebook login om zo nog meer informatie over uw bezoekers te verkrijgen. Ook is het mogelijk om de locatie van de bezoekers te bepalen.

Waarom een Live Assist?


Zelf contact leggen met elke bezoekerSnel en persoonlijk contact
Bezoekers gaan sneller over tot aankoop door goede ondersteuning en actieve benaderingHerhalingsbezoeken nemen toe
Meerdere bezoekers kunnen tegelijkertijd geholpen worden en blijven zo langer op uw websiteU kunt zien op welke pagina de bezoekers zich bevinden,
waardoor u deze veelbelovende potentiële klanten kunt benaderen
Opslaan van chatgesprekkenInspelen op de behoeften van bezoekers, door zoekwoorden
waarop gezocht wordt op uw website te plaatsen of tijdens een live chat te vermelden

Intranet

Intranet

U wilt een beveiligde omgeving voor uw medewerkers of klanten. Dan kan een intranet omgeving een optie zijn. In principe is een intranet of extranet omgeving een website waar informatie te vinden is die niet voor iedereen bestemd is.

Inloggen en inloggegevens

Het intranet heeft een admin gedeelte waar u gebruikers kunt toevoegen en kunt beheren. U kunt per gebruiker aangeven wat hij of zij wel of niet mag zien door middel van een rechten systeem. Eventueel kunnen wij deze intranet omgeving koppelen aan een ERP systeem.

     

Kledingmanagement

Kledingmanagement

U heeft bijvoorbeeld een bedrijf in bedrijfskleding. U zoekt hier een webshop voor en speciaal voor uw grote vaste afnemers wilt u een omgeving creëren om het voor uw klant makkelijker te maken. Deze tool hebben wij voor diverse bedrijfskledingbedrijven ontwikkeld.

Wat doet deze oplossing

Wanneer uw klanten veel medewerkers heeft welke allemaal moeten worden voorzien van bedrijfskleding die vooraf gekozen is dan is deze software oplossing precies wat u zoekt. De medewerkers worden vooraf in het systeem gezet eventueel met de maten erbij. Zij ontvangen een inlogcode om in de webshop bestellingen te kunnen doen. De medewerkers zien alleen de producten die voor hen geselecteerd zijn. De medewerkers kunnen deze kleding bestellen en afrekenen met credits. Deze credits kan het bedrijf zelf instellen en bepalen.

Voordeel

Het grote voordeel is dat uw klant geen omkijken meer heeft naar de bedrijfskleding. Elke medewerker is verantwoordelijk voor zijn eigen kleding en kan zelf bestellen waardoor er geen extra medewerkers tijd hoeven te besteden aan dit vraagstuk.

     

     

Onze klanten

Wij werken onder andere voor:


Roc mondriaan
Dasko
Jobtrans
Menskracht7
Profimex
Roc van Twente
van Goor en Schuurman